Δεκέμβριος 19 2015

Γιορτάζοντας Αλκαλικά Χριστούγεννα

Αυτή την εορταστική περίοδο, προσφέρετε σε εσάς και τους αγαπημένους σας τα πιο θρεπτικά, νόστιμα, χωρίς γλουτένη – λακτόζη – χημικές ουσίες, φυτικής και οργανικής προέλευσης πιάτα για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι σας!
Διαβάστε περισσότερα »

Το Δικαίωμα να είσαι Άνθρωπος

Δημοσιεύθηκε στις 10-12-2015, από Χρήστος Ράπτης
Γεννιόμαστε άνθρωποι. Εξ' ορισμού αποκτούμε τα ίδια δικαιώματα, με βασικότερα την ισότητα, την ελευθερία και την ευτυχία. Τα δικαιώματα αυτά είναι αδιαπραγμάτευτα.
Διαβάστε περισσότερα »

Η Ευγνωμοσύνη είναι Στάση Ζωής - μια απλή άσκηση για μια ζωή γεμάτη ευλογίες

Δημοσιεύθηκε στις 27-11-2015, από Fernanda Beccaglia
Η ημέρα των ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΩΝ είναι μια συλλογική ευκαιρία, ώστε να πάρει ο καθένας από εμάς το χρόνο του για να επικεντρωθεί σε αυτά για τα οποία είναι ευγνώμων και να πει ευχαριστώ για όλα τα καλά στη ζωή του. Υπάρχει λοιπόν μια απλή άσκηση που αξίζει να δοκιμάσουμε, και που διαρκεί μόνο λίγα λεπτά, αλλά μπορεί να εμβαθύνει τις σχέσεις μας με τους άλλους, με τον εαυτό μας, καθώς επίσης και τη σύνδεσή μας με την Πηγή της ζωής.
Διαβάστε περισσότερα »

#iampeace

Δημοσιεύθηκε στις 25-11-2015
Ετικέτες: #iampeace
Τι είναι η ειρήνη για σένα; Ρωτήσαμε απλούς ανθρώπους και από τις 5 ηπείρους και δείτε τι είπαν...
Διαβάστε περισσότερα »

Κάρμα

Δημοσιεύθηκε στις 24-11-2015, από Dr. David R. Hawkins
Tο κάρμα του καθενός από εμάς είναι ένα «πακέτο» πληροφοριών (ανάλογο με ένα chip υπολογιστή) που υπάρχει στη σφαίρα της συνειδητότητας. Περιέχει τον κώδικα των αποθηκευμένων πληροφοριών που εμπεριέχονται σε αυτή, και ένα μέρος του πνευματικού σώματος που αποκαλούμε ψυχή.
Διαβάστε περισσότερα »

Γονείς: Αφήστε τα παιδιά ελεύθερα!

Δημοσιεύθηκε στις 20-11-2015, από Χρήστος Ράπτης
Αν τα παιδιά λαμβάνουν αγάπη και τους επιτρέπεται να βιώσουν το πεπρωμένο τους, θα αποκτήσουν Ανεξαρτησία. Με την ανεξαρτησία και την αυτοπεποίθηση, τα παιδιά μπορούν να βγουν στη ζωή και να βιώσουν τις δυσκολίες, τις δοκιμασίες και τις χαρές της.
Διαβάστε περισσότερα »

Ινδονησία S.O.S.

Δημοσιεύθηκε στις 13-11-2015, από Mari Raidal
Η κατάσταση στην Ινδονησία παραμένει κρίσιμη, καθώς εκατομμύρια άνθρωποι συνεχίζουν να μην έχουν πρόσβαση σε τρόφιμα και υπηρεσίες υγείες, εξαιτίας των πυρκαγιών που συνεχίζουν να μαίνονται, ενώ έχουν ήδη κάψει 20 εκατομμύρια στρέμματα τροπικού δάσους!
Διαβάστε περισσότερα »

Rebirthing - Η αναπνοή ως μέσο αύξησης της ζωτικής μας ενέργειας

Πώς η κυκλική τεχνική αναπνοής μπορεί να αυξήσει την ζωτική μας ενέργεια και να θεραπεύσει τα σωματικά και συναισθηματικά μας τραύματα; 
Διαβάστε περισσότερα »

Μια τρομερή καταστροφή που καλεί όλους μας σε ενότητα και δράση

Δημοσιεύθηκε στις 30-10-2015, από Mari Raidal
Μία από τις χειρότερες περιβαλλοντικές καταστροφές του 21ου αιώνα συντελείται εδώ και μήνες στην Ινδονησία. Πολλοί το θεωρούν έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και θα έπρεπε σίγουρα να είναι στα πρωτοσέλιδα!
Διαβάστε περισσότερα »

Μπορούμε να βιώσουμε το μέλλον Τώρα;

Μπορούμε να συνδεθούμε με όλες τις πιθανές πραγματικότητες που υπάρχουν στο κβαντικό πεδίο και να διαλέξουμε την ιδανική για εμάς;
Διαβάστε περισσότερα »

Η Δύναμη του Παρατηρητή

Πως θα άλλαζε η ζωή σας αν μαθαίνατε να κατευθύνετε την επιρροή σας ως παρατηρητής και να μετατρέπετε τα κύματα άπειρων πιθανοτήτων στην πραγματικότητα που θα επιλέξετε εσείς οι ίδιοι;
Διαβάστε περισσότερα »

Η επιθανάτια εμπειρία μου: Κάτι ασύλληπτο και εντελώς εκπληκτικό

 Η Ανίτα είχε την ευκαιρία να γυρίσει από το θάνατο και να περιγράψει σε όλους μας, πώς είναι η ζωή στην άλλη πλευρά του υλικού μας κόσμου και, το πιο σημαντικό, την αίσθηση αυτού του κόσμου. ~ Wayne Dyer
Διαβάστε περισσότερα »