Κάρμα

Δημοσιεύθηκε στις 24-11-2015, από Dr. David R. Hawkins

Κάρμα

Το κάρμα αποτελεί πραγματικά το "όλον" της κληρονομιάς του ανθρώπου, η οποία περιλαμβάνει τόσο το γνωστό, όσο και το άγνωστο, τόσο το γραμμικό, όσο και το μη γραμμικό. Από τη στιγμή της γέννησής του ο άνθρωπος, αποτελεί ήδη την έκφραση εκατομμυρίων παραγόντων. Τα γονίδια και τα χρωμοσώματα είναι απλώς μηχανισμοί μέσω των οποίων μεταφέρεται το κάρμα και περιλαμβάνουν ήδη τους καθοριστικούς παράγοντες της φυσικής υπόστασης, η έκφραση της οποίας απαιτεί τεράστια πληροφοριακά πρότυπα.

Στην ουσία, το κάρμα του καθενός από εμάς είναι ένα «πακέτο» πληροφοριών (ανάλογο με ένα chip υπολογιστή) που υπάρχει στη σφαίρα της συνειδητότητας. Περιέχει τον κώδικα των αποθηκευμένων πληροφοριών που εμπεριέχονται σε αυτή, και ένα μέρος του πνευματικού σώματος που αποκαλούμε ψυχή. Το κέντρο της σφαίρας αυτής αποτελεί μια συμπύκνωση όλων των εμπειριών του παρελθόντος μας, μαζί με τις συναφείς σκέψεις και τα συναισθήματά μας. Το πνευματικό σώμα διατηρεί την ελευθερία της επιλογής, αλλά το εύρος των επιλογών είναι ήδη προδιαγεγραμμένο.

Το κάρμα διαδίδεται μέσω της ψυχής, και κληρονομείται ως συνέχεια σημαντικών πράξεων θέλησης. Το κάρμα σημαίνει πραγματικά, λογοδοσία – και κάθε οντότητα είναι υπόλογη στο Σύμπαν.

Για να συνοψίσουμε, όπως είναι γνωστό, το κάρμα (πνευματική μοίρα) είναι η συνέπεια των αποφάσεων της θέλησής μας και καθορίζει το πνευματικό πεπρωμένο μας μετά τον φυσικό θάνατο (τα ουράνια επίπεδα, την κόλαση, το καθαρτήριο, ή τα λεγόμενα ενδιάμεσα αστρικά πεδία [bardos]). Στο κάρμα περιλαμβάνεται επίσης, και η επιλογή της μετενσάρκωσης στην επίγεια ζωή, η οποία, μέσω έρευνας της μέτρησης της συνειδητότητας (μυικό τεστ), μπορεί να γίνει μόνο αν συμφωνήσουμε να επιλέξουμε αυτή την οδό. Επιπλέον, επιβεβαιώνεται από τα μυικά τεστ, ότι όλα τα άτομα γεννιούνται στις πιο ιδανικές συνθήκες για πνευματική εξέλιξη, ανεξάρτητα από τις φαινομενικές καταστάσεις.

Ο καθένας έχει ήδη ένα μετρήσiμο επίπεδο συνειδητότητας από τη στιγμή της γέννησής του, το οποίο παίζει καθοριστικό ρόλο για την πορεία της ζωής του. Ο Δυτικός κόσμος αποδέχεται τις καρμικές συνέπειες μετά το φυσικό θάνατο, ως το πεπρωμένο της ψυχής. Ο Ανατολικός κόσμος αποδέχεται την πραγματικότητα του κάρμα, ως συνεχή εξέλιξη του πνεύματος κατά τη διάρκεια των αιώνων. Η μέτρηση της συνειδητότητας μέσω των μυικών τεστ, ​​επιβεβαιώνει και αποδεικνύει ότι κάθε πρόθεση ή ενέργεια, ακόμη και οι πιο μικρές λεπτομέρειες, ενσωματώνονται και καταγράφονται για πάντα στην αέναη σφαίρα της συνειδητότητας. Όπως αναφέρθηκε, όλοι, χωρίς καμία εξαίρεση, είναι υπόλογοι στο Σύμπαν. Έτσι προκύπτει το ότι: «ο Θεός δεν εμπαίζεται» και «Τίποτα δεν περνάει απαρατήρητο».


Warning: Declaration of Application_Model_ContentTemplate::updatePosition($id, $sort_id) should be compatible with App_Model_Base::updatePosition(array $items) in /home/lamnian/web/lamnian.gr/public_html/application/models/ContentTemplate.php on line 82