Σε αυτά τα, γεμάτα έμπνευση, απομνημονεύματα η Anita Moorjani αφηγείται πώς, αφού πάλεψε με τον καρκίνο για σχεδόν τέσσερα χρόνια, το σώμα της – καταβεβλημένο από τα κακοήθη κύτταρα που εξαπλώνονταν σε όλο το σώμα της – άρχισε να καταρρέει. Καθώς τα όργανά της σταμάτησαν να λειτουργούν, βίωσε μια εκπληκτική επιθανάτια εμπειρία μέσω της οποίας συνειδητοποίησε την έμφυτη αξία της… και την πραγματική αιτία της ασθένειάς της. Με την ανάκτηση των αισθήσεών της, η Anita ανακάλυψε πως η κατάστασή της είχε βελτιωθεί τόσο ραγδαία που κατάφερε να βγει από το νοσοκομείο μέσα σε λίγες εβδομάδες, χωρίς ίχνος καρκίνου στο σώμα της!

Η επιλογή αν θα επέστρεφα ή όχι ήταν δική μου. Τελικά επέλεξα να επιστρέψω στη ζωή, όταν συνειδητοποίησα οτι ο παράδεισος είναι μία κατάσταση ύπαρξης, όχι μια τοποθεσία.

Anita Moorjani

Warning: Declaration of Application_Model_ContentTemplate::updatePosition($id, $sort_id) should be compatible with App_Model_Base::updatePosition(array $items) in /home/lamnian/web/lamnian.gr/public_html/application/models/ContentTemplate.php on line 82